Acest site este inca in constructie. Va rugam sa ne scuzati pentru orice inconvenient care poate aparea. Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail. Va multumim.
Produse

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzi de minim 400 RON.

Informatii Transport

1. Inregistrare

Pentru a putea comanda produse online trebuie mai întâi să vă creați un cont pe situl nostru. Adresa dumneavoastră de e-mail este utilizată pentru autentificare. Nu pot utiliza doi utilizatori aceeași adresă de mail!

După deschiderea contului veți primi un mesaj automat despre crearea contului dumneavoastră. De fiecare dată când mai doriți să faceți cumpărături pe acest site va trebui numai să vă autentificați fără a mai completa datele de identificare.

 

2. Comanda si livrare

După autentificare puteți alege produsele pentru a le comanda. La vizualizarea unui produs veți putea observa disponibilitatea produsului: dacă este afișat: pe stoc sau livrare în 10 zile puteți adăuga imediat în coșul dumneavoastră de cumpărături. Stocul de produse se actualizează zilnic . Există posibilitatea ca deși la vizualizarea produsului apare mesajul pe stoc, în realitate produsul respectiv să fie comandat sau vândut altcuiva înaintea dumneavoastră. În acest caz veți fi contactat de angajații firmei noastre imediat telefonic sau prin mail.

În cazul în care la disponibilitate apare: la comandă va trebui să luați legătura cu noi telefonic sau prin mail la nr.tel 0723510414  sau pe adresa de mail : office@veramitech.ro pentru a reconfirma comanda dumneavoastră!

În fereastră din dreapta sus (coș) vedeți cantitatea, denumirea produselor și valoarea comenzii dumneavoastră, putând face și eventuale modificări (ștergerea unora, schimbarea cantităților, etc.). În valoarea finală a comenzii va apărea automat și costul transportului. Dacă comanda dumneavoastră va fi de peste 400 lei, transportul va fi suportat de noi.

În cazul comenzilor voluminoase sau foarte grele (de exemplu mobilier), costul transportului se stabileşte în funcţie de distanţă şi volum/greutate. Detaliile se stabilesc telefonic cu clientul.

Pentru a finaliza comanda apăsați butonul plătește. Pentru a plăti contravaloarea produselor comandate aveți două opțiuni: plata cu numerar la livrarea comenzii sau prin virament bancar în avans. În acest caz veți primi copia facturii fiscale scanat prin mail sau pe fax, iar comanda dumneavoastră se expediază după confirmarea plății de către banca noastră.

După lansarea comenzii veți primi un mesaj de confirmare a comenzii cu toate detaliile, inclusiv datele de facturare și adresa de livrare.

 

Livrare prin Curier

  • livrarea se face la adresa indicata de dvs. in maxim 48 de ore, in functie de disponibilitatea pe stoc a produsului.
  • pentru livrare in aceeasi zi este necesara confirmarea comenzii pna la ora 14.00
  • costul transportului pentru o expeditie cu valoare mai mica de 400 lei este suportat de client

 

Livrare Prin Posta

  • livrarea se face la adresa indicata de dvs. in aproximativ 3 zile, in functie de disponibilitatea pe stoc a produsului.
  • pentru livrare in aceeasi zi este necesara confirmarea comenzii pana la ora 14.00
  • prin posta se pot expedia doar colete de dimensiuni mici si cu greutate de pana in 10 kg.
  • tariful suplimentar de transport prin posta variaza intre 8 si 15 Ron in functie de greutate.

 

Livrare si Montare prin agenti proprii

  • la anumite produse ce necesita montare speciala sau instruirea personalului livrarea se va face de catre angajaii nostri.
  • livrarea se va face la termene si date de comun acceptate de SC Veramitech SRL si client in functie de disponibilitatea acestora.
  • acest tip de livrare nu presupune costuri din partea clientului

 

Pentru alte detalii legate de expediereaproduselor comandate de dvs. nu ezitati sa ne contactati.

 

Protectia Consumatorului

SC VeramitechSRL incerca sa inteleaga si sa rezolve pe cale amiabila toate reclamatiile semnalate de clienti in legatura cu produsele sale.

Prin urmare va rugam ca inainte sa va adresati organelor abilitate sa ne contactati pentru a gasi impreuna solutii la problemele aparute.

Va stam la dispozitie pentru sesizari si reclamatii precum si pentru consultanta in rezolvarea divergentelor la numerele:

                                                                                                     TEL: 0723510414

                                                                                                     FAX: 0356818905

email: office@veramitech.ro

 

 

 

Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro

Telefon gratuit din reţeaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR

         0800.080.999