Acest site este inca in constructie. Va rugam sa ne scuzati pentru orice inconvenient care poate aparea. Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail. Va multumim.
Produse

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzi de minim 400 RON.

Termeni si Conditii

 

            Termeni Generali

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC VERAMITECH  S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 1. Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC VERAMITECH SRL sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, fara permisiunea in scris a proprietarului .
 2. Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator.
 3. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in mod confidential doar de SC VERAMITECH SRL . Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
 4. Intreg continutul acestui site poate fi modificat fara avizari sau garantii de nici un fel.
 5. Utilizarea acestui site o faceti in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. SC VERAMITECH SRL  nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirect de orice natura ce ar rezulta din utilizarea site-ului sau a informatiilor de pe acesta si nu este responsabila de eventualele infestari cu virusi a aparaturii dumneavoastra.
 6. SC VERAMITECH SRL  poate oricand si fara notificari in prealabil sa modifice aceste conditii.

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

Confidentialitate si Securitate

SC VERAMITECH SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor trimise prin formularele de pe site-urile www.veramitech.ro; cu respectarea drepturilor conform legilor in vigoare (dreptul la informare cu privire la modul de folosire a datelor, dreptul de acces la datele transmise si de interventie asupra lo - la cerere, acestea pot fi rectificate, actualizate sau sterse).

SC VERAMITECH SRL  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de comenzi, oferte si promotii.

Compania noastra poate retine datele dvs. personale pentru a le folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-urile companiei, sau starea comenzilor precum si in scop informativ prin newsletteruri sau emailuri de informare despre promotii si oferte speciale legate de produsele companiei.

SC VERAMITECH SRL  nu promoveaza SPAM-urile prin intermediul siteurilor sale. Orice utilizator care a furnizat explicit date pe site-urile companiei poate accesa oricand prin intermediul datelor de conectare furnizate la inregistrare, contul sau pentru modificarea datelor sau stergerea partiala sau totala a acestora.. Daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

SC VERAMITECH SRL  prin intermediul site-urilor sale sau prin intermediul angajatilor, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul  dumneavoastra bancar.

Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, SC VERAMITECH SRL  nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Clientii sai. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

SC VERAMITECH SRL ,  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor cu respectarea drepturilor conform legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Titularul datelor inregistrate are dreptul la informare cu privire la modul de folosire a datelor, de acces la datele transmise si de interventie asupra lor - la cerere, acestea pot fi rectificate, actualizate sau sterse.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@veramitech.ro,

 

            Contract online

            Definitii

Se aplica vanzarilor de bunuri de catre SC VERAMITECH SRL  catre persoanele care isi exprima optiunea de cumparare directa prin intermediul site-urilor detinute de Vanzator.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda directa prin intermediul cosului de cumparaturi.
Vanzator - societatea comerciala SC VERAMITECH SRL , avand sediul social in Timisoara,str.Suceava nr.14,  Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35/558/2010, CIF RO26755674.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

           

            Obiectul contractului

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-urile Vanzatorului, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3. Termeni de livrare si garantie specifice produselor selectate

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

           

            Pretul Contractului si livrarea

Pretul contractului este reprezentat de valoarea totala a tuturor produselor din lista de comanda la care se adauga TVA si taxa de transport sau alte taxe impuse de lege (daca este cazul)

Produsele comandate se livrează prin firme de curierat rapid la adresa indicată de client! Comenzile se onorează in ordinea sosirii şi inregistrării lor, in general in maxim 1-3 zile de la comandă pentru produsele aflate pe stoc,respectiv in max. 6-30 zile in cazul unor produse lipsă (mai rar cerute).

           

           Transferul de riscuri

Indiferent de situatie, incepand de la ieşirea produselor din depozitul SC VERAMITECH SRL  riscurile cărora pot fi supuse produsele şi ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de aparare  incuba Clientul in raport cu transportatorul, pe timpul livrarii. Dacăa Clientul constată defecte la produse datorate transportului, este obligat să semnaleze pe foaia de livrare!

           

            Plata

Contravaloarea produselor comandate se achită la primire - ramburs in numerar!

Firma de curierat va emite o chitanţă fiscală pentru suma incasată ramburs ! SC VERAMITECH SRL  nu mai eliberează altă chitanţă sau duplicate !

In cazul plătii prin virament bancar (cu Ordin de plată) factura se transmite prin fax sau mail,   plata făcandu-se anticipat, în una din următoarele conturi

UNICREDIT TIRIAC BANK , RO52BACX0000000478254001.

TREZORERIA TIMISOARA, RO82TREZ6215069XXX013772.

 

           

            Drepturile si Obligatiile Cumparatorului:

Cumparatorul are obligatiea sa se asigure ca produsul ales de el este cel dorit. Prin confirmarea comenzii Cumparatorul garanteaza ca a inteles domeniul si modul de utilizare al produsului ales. Vanzatorul nu raspunde si nu asigura garantie pentru utilizarea produselor in alte scopuri decat cel indicat de producator.

Cumparatorul recunoaste ca Vanzatorul este proprietarul produsului pana in momentul achitarii in totalitate si se obliga sa returneze produsul in starea initiala si in ambalajul original nedeteriorat dac refuza sa faca plata total a acestuia.

Cumparatorul are dreptul de a returna produsul in termen de maxim 10 zile de la receptionare dar se obliga sa returneze produsul doar n ambalajul original nedeteriorat si doar dupa instintarea prin email sau telefonic a motivelor de returnare. 

Cumparatorul are dreptul de a nu plati taxa de transport la retur doar daca face returul la indicatiile vanzatorului si cu mijloacele de curierat acceptate de vanzator.

Cumparatorul are dreptul la garantie conform legilor in vigoare.

           

            Drepturile si Obligatiile Vanzatorului:

Vanzatorul este obligat sa trimita exact produsele comandate de Cumparator.

Vanzatorul este obligat sa contacteze telefonic sau prin email Cumparatorul pentru a se asigura ca produsele comandate sunt cele pe care le doreste Cumparatorul si pentru al informa pe acesta privind modul si scopul de utilizare precum si termenul si modalitatile de livrare si plata.

Vanzatorul se obliga sa inapoieze banii Cumparatorului in termen de 10 zile de la primirea returului

Vanzatorul are dreptul de a refuza returul produselor sau inapoierea banilor daca produsele au fost returnate deteriorate, incomplete sau fara ambalaj original intact.

Vanzatorul are dreptul de a anula garantia produselor daca aceste au fost folosite defectuos sau in alte scopuri decat cele indicate de producator.

 

            Garantie:

Vânzătorul îl garantează pe cumpărător contra defectiunilor aparente şi ascunse ale mărfurilor la vanzare si a defectiunilor aparute pe perioada si in conditiile prevazute in certificatul de garantie. Vanzatorul se obliga sa intervina in termen util pentru constatarea  si remedierea  defectiunilor survenite in perioada de garantie. Vanzatorul garanteaza ca marfurile specificate in anexa pot fi utilizate in Romania si nu contravin in nici un fel legislatiei in vigoare.

Litigii:

Eventualele litigii care s-ar putea ivi în legătura cu acest contract vor fi soluţionate pe cale amiabilă, In cazul in care  părţile nu cad de acord, litigiile vor fi soluţionate de instanţele de judecată competente din TIMISOARA.

 

             Conditii de garantie

 

1.  Garanţia produselor se acorda in termenul specificat in certificat incepand cu data inregistrata.

2. Produsul achiziţionat beneficiază de garanţie si service pe perioada specificata in condiţiile respectării regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevăzute in manualul produsului. Fabricantul garantează produsul împotriva defectelor de fabricaţie si de material si in condiţiile respectării specificaţiilor si modului de lucru prezentate in manualul, pe perioada mai sus stabilita cu începere de la data cumpărării de către utilizatorul final. In timpul perioadei de garanţie producătorul îşi rezervă dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedeşte a fi defect.

3. Garanţia acoperă numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:

a. Manipularea si exploatarea neglijenta (şocuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de impurităţi si/sau umiditate excesiva in încăperea de lucru, aşezarea in poziţii altele decât cele descrise in manualul de utilizare, obiecte străine intrate in echipament, lichide, etc.)

b. Utilizarea unor consumabile altele decât cele agreate.

c. Intervenţii neautorizate in echipamente.

d. Alimentarea la alte tensiuni si frecvente decât cele prevăzute de producător.

Defectele descrise mai sus se repara in afara garanţiei si vor fi plătite de client.

4. La solicitarea acordării garanţiei este necesar sa se prezinte echipamentul in ambalajul original, însoţit de certificatul de garanţie, factura de achiziţie si de o prezentare detaliata a defectului constatat.

5. Pentru garantie, produsele trebuie expediate la adresa comunicata de furnizor. Furnizorul suporta costul expeditiei numai daca produsul este trimis cu curierul specificat de acesta.

6. Prevederile garantiei nu se extind si asupra consumabilelor sau a altor articole anexe necesare functionarii produsului, dar care nu sunt parte integrala a acestuia.

 

           Conditii de returnare

Daca produsul nu corespunde cerintelor, sau nu respecta specificatiile din comanda acesta poate fi returnat in urmatoarele conditii: 

 1. Numai dupa anuntarea furnizorului si stabilirea cauzei de returnare;
 2. Anuntarea se face in maxim 2 zile de la receptionarea coletului iar returul se face in maxim 10 zile
 3. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalaj original nedeteriorat cu toate componentele si accesoriile si trebuie impachetat in asa fel incat sa nu sufere deteriorari pe perioada transportului.

In cazul in care produsul a fost platit suma se va returna prin banca in contul specificat de client, in maxim 10 zile de la receptionare, numai daca s-au respectat conditiile de mai sus.

          Legislaţie aplicabilă

 • Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale
 • Legea comerţului electronic - 365/2002
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
 • Legea 677 / 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date -, modificată şi completată cu Legea      nr 506/2004
 • O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995 privind Condiţiile de garanţie:
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe

Important !Acesti Termeni şi  Conditii de Utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea între  SC VERAMITECH SRL şi Utilizator/Client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.